Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

10 okt. Canon 550 Origineel Set
willem 0 87
Ben je op zoek naar de beste kwaliteit inkt voor jouw printer? Op zoek naar een goede prijs?Ga dan voor originele inkt bij Inktboxer.nl. Deze inkt bevat extra hoge kwaliteit inkt voor de printer waar de cartridges inpassen. Bij inktboxer bieden we jo..
29 feb. Nieuwe printer? De Canon IP 7250 - De beste kwaliteit printer!
0 413
                                                            De Canon Pixma IP7250 - De printer met de beste kwaliteit afdrukken   Zoek jij naar een printer die goede foto's kan afdrukken? Of een printer waarmee jouw zakelijke logo prachtig op het ..
18 aug. Dit is waarom de Canon MG5750 de ideale printer is
0 558
Canon Pixma MG5750 WiFi Printer De Canon PIXMA MG5750 is een WiFi printer voor thuis. De printer is geschikt voor draadloos netwerk printen, Cloud Print en AirPrint, zodat je ook vanaf je smartphone en tablet print. Ook kun je nog steeds printen via..
08 aug. Hoe werkt een Foodprinter?
0 3006
Werking, tips en tricks bij een foodprinter  In deze blog gaan we kijken naar de tips en tricks van een foodprinter.  Foodprinters zijn speciale printers, gemaakt voor gebruik met eetbare inkt. Eetbare inkt is een speciale vloeistof waar we in deze..
09 jun. Frosty (Ouwel) of Icing (Fondant) papier?
0 1593
Frosty (Ouwel) of Icing (Fondant) papier?   In deze blog leggen we uit wat het verschil is tussen Frosty (Ouwel) of Icing (Fondant) papier. Dit zijn speciale vellen papier voor eetbare inkt. Je kunt deze sheets gebruiken in een speciale foodprinter..
24 feb. Hoe kan ik op mijn printgedrag besparen?
0 607
Hoe kan ik op mijn printgedrag besparen? Vind je ook dat je teveel geld uitgeeft aan inkt en wil je besparen? Wil jij goedkoper uit kunnen zijn door de juiste inkt te kopen? Er is heel veel keus en opties, maar wat is voor jou de beste? Wij gaan jou..
16 dec. Hoe print ik ook zo'n mooie foto op een taart?
0 2734
Hoe print ik ook zo'n mooie foto op een taart? Wil jij ook een foto op een taart kunnen printen? Of een stuk tekst met leuke vormen printen? Vind je het vervelend dat je daarvoor elke keer naar de winkel moet maar wil je het eigenlijk zelf doen? Het..
21 okt. Dé gids voor het kopen en kiezen van inkt (en een printer)
1 1536
Dé gids voor het kopen en kiezen van inkt (en een printer)!   Hoe weet u welke inkt u moet kopen en wat u moet kiezen? Hier leggen wij u stap voor stap uit hoe u aan de beste inkt en de beste printer komt! De beste inkt is, net als de beste printer..
07 okt. Een inktjet printer: hoe, wat en waarom?
0 1434
Print u wel eens een document of een foto? Print uw kind wel eens een werkstuk of een verslag voor school? Grote kans dat u een inkjet printer heeft gebruikt! Inktjet printers zijn de meest gebruikte printers voor particulieren in de wereld, en de me..
22 jul. Eetbare inkt, wat is dat?
0 4761
Eetbare inkt, wat is dat? Eetbare inkt is een speciaal soort vloeistof die in printers wordt gebruikt om vooral taarten te versieren. In de bakkerswereld wordt het gebruikt om bijvoorbeeld een felicitatie taart te maken met een tekst voor de jarige...
03 jun. Uw redenen voor huismerk inktcartridges!
0 976
Het blijft altijd een afweging, koop ik huismerk of originele cartridges? De huismerk cartridges zijn dan wel goedkoop, maar zijn ze ook wel zo goed als de originele cartridges? Behoud ik de garantie op mijn printer wel als ik een huismerk cartridge ..
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11