Canon Pixma MG5750 WiFi Printer

De Canon PIXMA MG5750 is een WiFi printer voor thuis. De printer is geschikt voor draadloos netwerk printen, Cloud Print en AirPrint, zodat je ook vanaf je smartphone en tablet print. Ook kun je nog steeds printen via de USB-kabel. Dankzij de hoge printresolutie en 5 losse cartridges zijn je prints haarscherp.
De printer is prima geschikt als fotoprinter dankzij deze hoge kwaliteit prints. Scannen en kopiëren doe je direct via het scherm aan de voorkant, of via een softwareprogramma op de computer.

 

De Canon MG5750 WiFi printer is een echte all-in-one printer. Je kunt er mee printen, scannen en kopiëren. Al deze functies zijn eenvoudig beschikbaar via een stuurprogramma op je computer. Ook kun je gebruik maken van draadloze functies.

 

Draadloos printen

Deze printer is geschikt voor draadloos en WiFi printen. Dat betekent dat je vanaf je smartphone, tablet, laptop en computer rechtstreeks kunt printen. Je hoeft dus niet eerst naar de computer waar de printer op aangesloten staat. De WiFi printer verbindt direct met je router, zonder tussenkomst van een computer. Vervolgens kun je printen vanaf elk apparaat die verbonden is met internet op jouw router, dus ook als je computer aan de kabel zit. Wel zo gebruiksvriendelijk dus. Printen wat je maar wilt, waar je maar wilt.


Bestel de MG 5750 hier.