De Canon Pixma IP7250 - De printer met de beste kwaliteit afdrukken

 

Zoek jij naar een printer die goede foto's kan afdrukken? Of een printer waarmee jouw zakelijke logo prachtig op het papier komt?

Dan hebben wij voor jou een geweldige printer! De Canon Pixma iP7250.

 

Extreem hoge printerresolutie

De Canon IP7250 heeft een extreem hoge printerresolutie (ook wel DPI) voor een inktjetprinter. De printerresolutie is 9600 x 2400 DPI. Zo'n hoog DPI geeft fantastisch mooie foto's en afdrukken op papier. Je kleuren spatten dan echt van het papier af en je krijgt haarscherpe afdrukken. Geweldig dus als je een goede afdruk nodig hebt. canon-ip-7250

 

Daarnaast print de IP 7250 ook nog eens snel: Tot wel 15 afbeeldingen per minuut. Zo hoef je ook niet lang te wachten op je afdrukken en kan je snel genieten van de geweldige prints die deze inktjetprinter maakt. In combinatie met fotopapier zien jouw afdrukken er echt professioneel uit. 

 

Wi-Fi

De printer is uitgerust met Wi-Fi en je kunt dus draadloos deze printer gebruiken, waar je ook in huis bent. Print je vanaf je laptop, computer of smartphone? Deze Canon IP7250 kan het allemaal. Je installeert de printer door het gebruik van de meegeleverde CD of door het downloaden van de drivers. Het installatie programma zorgt ervoor dat je automatisch draadloos kunt printen. Voor je smartphone heb je (afhankelijk van je smartphone) soms nog een extra app nodig, bijvoorbeeld Apple Airprint.

 

De IP7250 gebruikt een serie cartridges waar wij ook een huismerk variant van verkopen. De inkt in onze huismerk cartridges is van super hoge kwaliteit, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de afdruk kwaliteit!

 

Geen scanner

Helaas kan je met deze printer niet scannen, en dat is iets om rekening mee te houden. Wil je liever een printer waar je wel mee kunt scannen, en die ook een hoge DPI heeft? Check dan deze Canon Pixma MG5750

 

 

Bestel de printer snel, want het zijn de laatste van deze serie: Op = Op!

 

Klik hier om te bestellen!